2013-01-09 09:51:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Sikeres napja lehet!

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sikeres napja lehet. Ma végre sikereket érhet el olyan dolgokban, amikre mindig is vágyott. Az öröm ráadásul egyszerre több területen is eléri. Estére már nem is fogja tudni, mire is ürítse a poharát. Szép nap ez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Menjen az emberek közé. Az utóbbi időben nagyon visszahúzódóvá vált. Most a környezete is változik, és ez is több alkalmat ad a kapcsolatok teremtésére és ápolására is. Elsőre talán zavarónak tűnik, de kezd ráérezni az ízére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Használja ki ezt a napot a megújulásra! Kozmetika, fodrászat, új ruha, pedikűr, masszázs… minden jó, amiben egy kis törődést érezhet. A kényeztetés aztán otthon is folytatódhat. Kényeztesse ön is a társát egy kicsit kedve és igénye szerint!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Legyen határozottabb! Főként a munkahelyén kellene jobban kiállnia az ötleteiért. Ha nem akarja, hogy folyton önbe harapjanak, akkor bizony magának is ki kell állnia magáért. Különben ne csodálkozzon, ha nem tisztelik a határait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jól teszi, ha úgy dönt, végre szabadságra megy. Különösen akkor, ha a két ünnep között sem jutott ideje egy kis pihenésre, mostanra már teljesen felemészthette az erejét. Főleg a lelkit. Kellene egy kis töltődés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bölcsebben kellene osztania a tanácsait. Van, aki csak félreérti a szavait, vagy épp a legrosszabbat szűri le belőle. Az első szabály: csak annak adjon tanácsot, aki kéri rá. Mindenki más csak utasítgatásnak vélné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma elöntik az érzelmek. Hol mély búskomorságba esik, máskor meg a határtalan lelkesedés önti el. Ez a hullámverés szinte szétszabdalja a lelkét. Ez alkotó embereknek jót tesz, mert a művészi inspirációhoz elengedhetetlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha igazán sikeres akar lenni, akkor többet kell kockáztatnia. A kitaposott úton való járás most kevésbé célravezető. Muszáj lesz valamit újítania. Lehet, hogy még a tanulásra is rá kell szánnia magát. A legjobb befektetés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Világosabban kellene megfogalmaznia az akaratát. Lehetséges, hogy csak azért nem teljesülnek a vágyai, mert nem, vagy nem elég tisztán tárja azokat fel mások előtt. A megfogalmazás pontossága önnek is segít tisztázni a célokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Rugalmasabbnak kellene lennie. Ha folyton lehetetlen célokért küzd, akkor ne csodálkozzon, ha mindig a falnak ütődik. Pedig lehet, hogy csak öt méterrel kellene odébb mennie, hogy tárt kapura leljen. Az még nem megalkuvás.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bízzon a láthatatlan erők támogatásában! Az önben szunnyadó tehetség, ha eddig nem ébredt volna fel, most kikívánkozik. Ha már használja, akkor pedig a sikerek ízét is megtapasztalhatja nagyon hamar. Merjen előlépni vele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobb, ha ma higgadt marad, és mindent ráhagy a partnerére. Ha képes elfogadni a céljait, akkor máris segíti abban, hogy el is érje a sikert. Ha azonban folyton ellenkezik vele, akkor lélekben máris elgáncsolta. Ez önnek sem jó.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: